infohttp://janneauvinen.com/musta.html

janne auvinen

silencehttp://janneauvinen.com/silence.html
 
 

hieno englanninkielinen nimike on epäilemättä vieras monelle. suora suomennos teatterikonsultti kuulostaa kammottavalta ja perin epäilyttävältä ja maailmalla on englanninkielinen vakiintunut niin, ettei sitä juuri enää tarvitse suuremmin selitellä. olen siis theatre consultant. työ ei nimestään huolimatta ole pelkkää teatteria vaan sisältää paljon laajemmin kaikenlaista esittämiseen ja informaation tai elämysten jakeluun liittyvää suunnittelua ja kommentointia.

ominta alaani ovat tilojen ja rakennusten toiminnalliset vaatimukset, se ikuinen kysymys miksi, johon olen etsinyt ratkaisuja jo 24 vuotta. itse asiassa kauemminkin, mutta lähes neljännesvuosisadan joku on halunnut neuvoistani, arveluistani ja suosituksistani maksaa.

olen nyttemmin siirtynyt päätoimisesti suuresti rakastamaani työhön turun logomoon kuljettamaan tapahtumapuolta kohti alati merkittävämpiä voittoja. lähelle kotiani. saan siis nykyään nukkua suurimman osan öistäni omassa sängyssä. se on ihmeellistä.

muille suoritettu teatterikonsultointi on siis jäänyt vähemmälle, mutta ei sentään tyystin loppunut. autan siellä täällä, useimmiten tietyssä spesifissä vaiheessa. erilaiset erotuomaripalvelut ovat yllättäen lisääntyneet kovasti. mistä lie johtuu, että projektit niin monesti nykyään kaipaavat ulkopuolista apua maaliin pääsemiseksi?

theatre consultant

ilman sisältöä
ei synny kuin koristeitahttp://janneauvinen.com/silence.html