homehttp://janneauvinen.com/janne_auvinen.html

silence

infohttp://janneauvinen.com/musta.html
 
 

muutamia ääniotteita matkan varrelta

world stage design -tapahtuma on ollut minulle erityisen merkittävä. wsd järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2005 torontossa. tuolloin olin kansainvälisen juryn jäsen ja sain olla mukana valitsemassa maaiman parhaita teatterisuunnittelutöitä. suuri kunnia. juryn jäsenenä en luonnollisestikaan osallistunut itse kilpailuun.

vuoden 2009 -näyttelyn kilpailutyö on esittely äänimaisemista stephen mallatrattin näytelmään mustapukuinen nainen. allekirjoittaneella on ollut ilo ja riemu tehdä tämä tuotos useamman kerran ja saattaapa se olla työn alla taas kohta. kilpailutyö tuotti maineen ja kunnian ohella myös palkintorahaa. kiitos siitä.

vuonna 2013 esittelyvuorossa on rauman kaupunginteatterin missä aallot murtuvat, joka perustuu tapio koivukarin hienoon raumalaisluotolaistrilogiaan. tätä kirjoitettaessa jännitetään, pääseekö pulputus kilpailusarjaan.

world listening day on projekti, jossa äänisuunnittelijat kaikkialta maailmasta tuottavat samanaikaisesti lyhyitä äänikuvia ympäristöstään. tallensin omaa äänimaisemaani saimaan rannalta teoksissa unsilence 2010 ja two dogs 2011.

turun kulttuuripääkaupunkivuoden 2011 päätösjuhlaviikkojen ohjelmaan sisältyi myös mittava valo- ja ääniteos valon silta aurajoen rannoilla. valosuunnittelusta vastasi kari kola, äänestä allekirjoittanut väs-opiskelija eero auvisen kanssa.

 

silence